Hero slide image Article banner

Toyota presenterar: Helt nya Yaris Hybrid. Rymligare, snabbare och snålare. Pris från 185.900 kr. Beställ nya Yaris redan nu!

Article banner Article banner

Vad är nytt?

Det som skiljer nya Yaris från föregående, tredje generationens, modell är till exempel:

  • Nya Yaris är till höjden något mindre men samtidigt bredare och rymligare i sidled i både fram- och baksäte.
  • Trecylindrig 1,5-litersmotor och ett kraftfullare och lättare hybridbatteri av litium-jontyp.
  • Självladdande hybridsystem med mer än 15 % mer effekt och 20 % lägre utsläpp och förbrukning.
  • Tre bildskärmar. Bl a en Toyota Touch infotainmentskärm.
  • En rad olika passiva och aktiva säkerhetssystem, bl a ett krockskydd utformat att klara de nya, stränga reglerna 2020.

Pris från 185.900 kr

Fjärde generationens hybridsystem

 

Nya Yaris är den första Toyota-modellen som får ta del av den nya TNGA-filosofin (Toyota New Global Architecture) i sitt segment. GA-B-plattformen har gjort det möjligt att mer effektivt utnyttja innerutrymmena och förbättra köregenskaperna.

Yaris är även först med att få den nya trecylindriga 1,5-litersmotorn som arbetar tillsammans med fjärde generationens självladdande hybridsystem, vilket levererar mer än 15 % mer effekt, samtidigt som utsläpp och förbrukning är mer än 20 % lägre, jämfört med nuvarande generation.

Nya Yaris Hybrid är beställningsbar redan nu och de första bilarna beräknas levereras i september 2020. Klicka på knappen nedan för att beställa din nya Yaris:

Rymlighet, komfort och tre bildskärmar

 

Nya Yaris är 5 mm kortare men har 50 mm längre hjulbas. Höjden har minskats med 40 mm men eftersom förare och passagerare sitter lägre försämras inte komforten. En utökad bredd på 50 mm gör nya Yaris rymligare i sidled i både fram- och baksäte.

De mjuka materialen i både dörrsidor och instrumentpanel ger en ombonad känsla och nya Yaris har hela tre bildskärmar: En central Toyota Touch infotainmentskärm, en TFT-skärm i instrumentklustret samt en 10 tum stor vindrutedisplay (head up-display) i färg.